GİZLİLİK POLİTİKAMIZ

Yönel Bilişim İşlemleri Turizm Yön. Dan. San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin – mayhosting.com.tr  Sitesi Gizlilik ilkeleri.

Mayhosting’de Gizlilik

Bu gizlilik ilkeleri Yönel Bilişim İşlemleri Turizm Yönetim Danışmanlığı San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Mayhosting’de gizlilik konusundaki sorumluluklarının tespiti için hazırlanmıştır. Aşağıdaki maddeler mayhosting.com.tr web sitesi üzerindeki bilgi toplama ve dağıtımı işlemlerinin kurallarını içermektedir.

IP adresinizi sunucularımızdaki sorunların giderilmesi ve internet sitemizi yönetmek için kullanacağız. IP adresiniz, sizi ve alışveriş sepetinizi tanımak ve açık demografik bilgilerinizin toplanması için kullanılacaktır.
Sitemizin müşteri veri tabanına kayıt formunda kullanıcılarımız, iletişim bilgileri (isim, adres, telefon, e-posta adresi vb) gibi istenilen tüm bilgiler belirtmelidir. Bu formda aldığımız iletişim bilgilerini kullanıcılarımızın işlemleri için alan adı bilgilerinde, acil durumlarda ve faturanızın teslimatında kullanmaktayız.

Kullanıcılarımız isteklerine bağlı olarak sistemimizden kayıtlarını sildirebilirler. Alınan finansal bilgiler satın alınan ürün ve hizmetlerin bedelinin tahsil edilmesinde ve diğer gerek duyulan durumlarda kullanılacaktır. Kişiye özel bilgiler kullanıcılarımızın sisteme girişlerinde ve diğer gerektiği durumlarda kişinin kimliğinin doğrulanmasında kullanılacaktır. İstatistiki bilgiler ve profil bilgileri ayrıca sitemizin içinde de toplanmaktadır. Bu bilgileri istenilen tüm durumlarda kullanılabilir.
Birçok Standard web sunucusunda olduğu gibi mayhosting.com.tr ‘de istatistiksel amaçlı log dosyaları kaydı tutmaktadır. Bu dosyalar; ip adresiniz, internet servis sağlayıcınız, tarayıcınızın özellikleri, işletim sisteminiz ve siteye giriş-çıkış sayfalarınız gibi Standard bilgileri içermektedir. Log dosyaları kesinlikle istatistiksel amaçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir. Ip adresiniz ve diğer bilgiler, şahsi bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir.

“Cookie – Çerez” kelimesi web sayfası sunucusunun sizin bilgisayarınızın hard diskine yerleştirdiği ufak bir teks dosyasını tanımlamak için kullanılmaktadır. Sitemizin bazı bölümlerinde kullanıcı kolaylığı sağlamak için çerez kullanılıyor olabilir. Bu tamamen sizin izninizle gerçekleşiyor olup, isteğiniz dâhilinde internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek bunu engellemeniz mümkündür.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel verileriniz koruma altında

Yönel Bilişim İşlemleri Turizm Yönetim Danışmanlığı San. ve Tic. Ltd. Şti.- Mayhosting olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.

  • Her zaman güvenle saklıyor,
  • 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
  • İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
  • Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,
  • Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
  • Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.
  • Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
  • Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
  • Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
  • Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
  • Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte yonetim@mayhosting.com.tr adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

Mayhosting’de Güvenlik

Sitemizde bilgi kaybını, bilginin izin verilmeyen kullanımını ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için firmamızca uygulanan güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Bu güvenlik önlemleri şunlardır;
1 – SSL Güvenlik Sertifikası ile kredi kartı tahsilatı sayesinde Secure Socket Layer ile şifreli olarak kredi kartı bilginiz bankaya iletilir.
2 – Kredi kartı numaranız kesinlikle kaydedilmez. Sadece işlem yaptığınız anda kullanılan kart numaranızı biz de bilmeyiz. Sadece siz ve banka arasında olan bu işlem bizim sitemiz üzerinden olsa da işlem sırasında kredi kartınız sizin ile banka arasında bir sırdır.
3 – Sitemiz dünya standardı olan Linux/CentOS Server teknolojisi ile çalışmaktadır. Bilinen en son korumalar yüklenmiş ve bir aksiliğe imkân vermemek için devamlı takip edilmektedir.

Düzeltme / Yenileme
Kullanıcılarımız sitemizde kayıtlı olan tüm bilgilerini dilediğinde değiştirme hakkına sahiptir. mayhosting.com.tr sitesinde uygulanan gizlilik politikası ile ilgili; her türlü soru, görüş ve düşüncelerinizi bize E-pota info@mayhosting.com.tr  adresinden iletebilirsiniz.

mayhosting.com.tr  – Yönel Bilişim İşlemleri Turizm Yön. Dan. San. ve Tic. Ltd. Şti.

0
Baglanıyor
Lütfen bekleyin...
Mesajı gönder

Maalesef şu anda çevrimiçi değiliz. Mesaj bırakırsanız size geri döneriz..

* İsminiz
E-Posta adresiniz
* Telefon
* Konu
* Mesaj / Sorunuzu açıklayın
CANLI DESTEK BAŞLAT

Hoşgeldiniz !

Daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Canlı destek başlatarak zamandan kazanın.

* İsminiz
* Mesaj / Sorunuzu açıklayın
E-posta adresiniz
Canlı destek - Çevrimiçiyiz !
Değerlendirme

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemize yardımcı olun! Lütfen verilen hizmeti değerlendirin.

Vermiş olduğumuz hizmete nasıl puan veriyorsunuz?